Butiken

Ta inte i vad om helst hur som helst.

För alla som i yrkeslivet hanterar kemikalier, jobbar inom verkstad, teknik och motor och framför allt för personal inom vården är det extremt noga med vad man tar i och framförallt hur.

Branschfolk kan det här.granberg 114628

Renlighet är en dygd säger ett gammalt ordstäv men det är mer än så; Det är ren rutin och inom all professionell verksamhet är det viktigt att det finns bra tillgång till rätt slags skyddshandskar för den aktuella arbetsuppgiften. 

Myndigheter hänger på.

Arbetsmiljöverket ser allvarligt på användningen av skyddshandskar och ställer tydliga krav på arbetsgivarens och skyddsombudens kunskaper om hur olika handskar skyddar mot olika kemikalier och andra påkänningar. 

Engångshandskar för hemmahantverkare och hushåll för säkerhetens skull.

Ett paket engångshandskar till hands i garage och kök är lika viktigt som plåster och första-hjälpen-lådan i bilen. Smidiga tunna bekväma engångshandskar som skyddar mot kemikalier, virus, oljespill, färger, rengöringsprodukter och som står emot risker för stickskador och revor är bra standardutrustning i varje hem. 

Chemstar Granberg kopplar greppet.

Dessa engångshandskar är tillverkade i Nitrilgummi som i jämförelse med naturgummi och latexprodukter gör att handskarna skyddar mot flera slag av kemikalier och ger samtidigt bättre motstånd mot punktering och rökskador. Nitrilhandskarna innehåller heller inga så kallade kemiska mjukgörare vilket har den fördelen att de medger långvarig användning. Tack vare Nitrilmaterialet kan dessa engångshandskar också göras tunnare och smidigare än vad som är fallet med naturgummi och andra konstgummimaterial. 

Puderfria engångshandskar med fingertoppkänsla.

Ett unikt greppmönster på båda sidor av handskarna ger dig ett optimalt grepp om både våta, torra och om oljiga ytor. Det dubbelsidiga greppmönstret gör att man obehindrat kan växla handskarna mellan höger respektive vänster hand. Det här är engångshandskar som används vid livsmedelshantering, i mekanisk verkstadsindustri, bilindustrin, måleribranschen, sjukvården, tandvården, forensisk verksamhet och veterinärvården, för att ta några exempel.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.