Butiken

Kraftfull och Effektiv Plåtavskärning

Söker du ett verktyg som kan hantera de tuffaste plåtarbetena med lätthet? Då är FalsCuttern det självklara valet för dig! Med sin oöverträffade styrka och mångsidighet är detta verktyg den bästa lösningen för demontering av dubbelfalsade tak eller väggtäckningar samt andra precisionsklippningar. Låt oss berätta varför FalsCuttern är din bästa följeslagare på arbetsplatsen.

Introducerar FalsCuttern: Ditt Kraftfulla Verktyg för Enkel och Effektiv Plåtavskärning!

Söker du ett verktyg som kan hantera de tuffaste plåtarbetena med lätthet? Då är FalsCuttern det självklara valet för dig! Med sin oöverträffade styrka och mångsidighet är detta verktyg den bästa lösningen för demontering av dubbelfalsade tak eller väggtäckningar samt andra precisionsklippningar. Låt oss berätta varför FalsCuttern är din bästa följeslagare på arbetsplatsen:

### **Kraftfull och Effektiv Plåtavskärning**

Med en imponerande kapacitet kan FalsCuttern enkelt klippa igenom plåtar med en tjocklek på upp till 9 mm. Och det bästa av allt, den klarar detta med en falshöjd på hela 13,5 mm! Det innebär att du kan vara säker på att FalsCuttern klarar av de mest krävande uppgifterna med bravur.

### **Så Snabb som Du**

Tidsbrist är ett problem som vi alla ställs inför, och här kommer FalsCuttern till undsättning. Med en imponerande klipphastighet på upp till 30 meter per minut kan du avsluta ditt arbete snabbare än någonsin tidigare. Lita på FalsCuttern för att leverera resultat i rekordtid!

### **Lätt och Smidig**

Vi vet hur viktigt det är att ha ett verktyg som är enkelt att använda. FalsCuttern väger endast 2,8 kg, vilket gör den extremt lätt att hantera och manövrera. Du kommer inte att känna dig trött efter att ha använt den under långa arbetspass.

### **Mångsidig Användning**

FalsCuttern är inte bara begränsad till att demontera dubbelfalsade tak och väggtäckningar. Den är också idealisk för att klippa bort mindre ytor, som vid montering av huvar, runt skorstenar, takfönster och mycket mer. Det är ett verktyg som passar perfekt för alla dina projekt.

### **Batteridriven Effekt**

FalsCuttern drivs enkelt av en batteridriven borrmaskin på 18V med ett vridmoment på 110 Nm eller mer. Notera att borrmaskin inte ingår i paketet, så se till att du har en kompatibel borrmaskin för att utnyttja FalsCutterns fulla potential.

### **Tekniska Specifikationer**

- **Längd:** 80 mm

- **Höjd:** 95 mm

- **Bredd:** 110 mm

- **Falshöjd:** 13,5 mm

- **Prestanda:** 30 m per minut

- **För plåt, tjocklek:** Upp till 9 mm

- **Vikt:** 2,8 kg

Sluta kämpa med ineffektiva verktyg och investera i det bästa verktyget för dina plåtavskärningsbehov. FalsCuttern är redo att göra ditt arbete enklare och snabbare än någonsin tidigare. Beställ din FalsCuttern idag och ta steget mot effektivitet och precision på arbetsplatsen!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.