Butiken

Julklapps tips!

Därför älskar hantverkare julen.

Garanterat bästa julklappen till den händige hus-och-hem-snickaren, renoveraren, och om-och-tillbyggaren är bra verktyg. Sak samma med den skicklige hemmamekanikern (som ofta är samma person som föregående). Det här är hantverkare som precis som proffsen vet hur pålitliga kvalitetsverktyg sparar tid, underlättar jobbet, är säkrare att arbeta med och ger bättre resultat. 

Liten ask lika välkommen som ett tungt paket.

Ett litet paket som är minst lika viktigt för hantverkaren som en kartong med en maskin som brummar är en sats med mejselspetsar. D.v.s. Bits. Utan ett fräsch superskarp hårt bits är borrskruvdragare och skruvmejslar lika tråkiga och verkningslösa som slöa knivar. Och rentav farliga och riskfyllda att använda. Ett bits som slinter ut skruven kan ställa till med bekymmer. 

Wera Bit-Check Christmas 2019

Här är bitsen som biter sig fast och är lättare att hålla reda på. Bitsen håller längre än vanliga standardbits tack vare BiTorsion-tekniken som är en härdningsprocess som innebär att bits-skaftet får en mindre hårdhet jämfört resten av verktyget vilket medger en vridningseffekt som absorberar belastningar. Bit-Checksystemet med den smarta hållaren och enkelheten att ta ut och placera bitsen och det tydliga färg- och siffermakeringen underlättar hanteringen. Här är en bra julklapp med sex bits som är hårda i bettet och en bitshållare som inte släpper taget. Allt i fin klapp-ask med mycket julstämning. 

Bitssats Wera Bit-Check 12 BC Wood 2

Det här är Bitsjulklappen som du väljer när du vill uppgradera med lite fler bits. (Bra bits kan en hantverkare aldrig få nog av). Samma smarta proffsiga förvaring; Bit-Check set med en bits-hållare och 10 bits: en Phillips, tre Pozidriv och sex Torx bits. Allt levererat i fin presentförpackning direkt för tomtesäcken 

Ett smart handtag i rättan tid!

Smart bitssats för maskin- och handskruvning heter Wera Kraftform Kompakt 41 I greppet finns infällbar teleskopklinga som kan användas som bitshållare i skruvdragaren. Inbyggt i handtaget finns också ett bitsmagasin med 89 mm långa bits; tre Phillips, tre Pozidriv och fyra Torx Phillips bits. Till plusvärdena hör att den smarta förpackningen som har en bältesögla är lätt att rulla ihop och ha med och att verktyget inte rullar iväg när man lägger det ifrån sig tack vare den smarta designen hos Wera Kraftformhandtaget. 

Nu snackar vi julklapp för händigt folk.

Stor verktygssats från Teng Tools med hela 95 delar för den som hellre mekar i verkstan än ligger på sofflocket. med elva ¼ ” korta hylsor, tio ¼” långa hylsor och 13 ½” korta hylsor. Tändstiftshylsor, Fiberförstärkta spärrhandtag, Förlängningsstänger, U-ringsnycklar Magnetisk bitshållare, Sexkantnycklar, T-handtag, Fyrkantsfäste, Förstoringstapp, Skruvmejlar för Phillips, Pozidriv och raka spår, Universalknut. bitshylsor och Skruvmejselhandtag. Alla 95 delarna i en julröd stabil verktygslåda. 

Yxan som tomten hugger granen med.

Handsmidd friluftsyxa av svenskt yxstål med skaft av hickory och med eggskydd av läder. Smidig och lätt att ha med både i julgransskogen och hemma i trädgården. Packad i praktisk och dekorativ presentask. 

Det bästa av allt är julklappen som du ger dig själv:

Du beställer hem klapparna bekvämt och bra direkt från Verktygshandlarn och slipper trängsel i butik och trafik. Med full köptrygghet och bytesrätt. God Jul!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.