Butiken

Bosch Gluey limstiftpenna

Bosch Gluey limstiftpenna tar scrapbooking och collagekonsten till nya nivåer.

Hade konstens giganter som expressionisten Matisse, kubisterna Picasso och Braque, dadaister som Kurt Schwitters och Tristan Tzara och senare modernister som Jackson Pollock, och Rauschenberg kunnat mejla Verktygshandlarn direkt och beställa hem Bosch Gluey Varmlimstiftpenna hade de blivit glada som barn. De liksom du som är scrapbooking-artist, arbetade ofta med collage och montage som plastiska formelement i sin konst. Deras slit med att klippa och klistra, limma, skruva, montera och bygga på sina skapelser hade varit rena barnleken. Speciellt som de dessutom hade kunnat använda limmet som extra färgelement i sina kompositioner av de konstnärliga verken. 

Du skapar helt nya effekter.

Vill du rita mönster i olika färger och dekorera glas eller andra ytor? Eller till exempel bygga en figur och skapa dekorativa plastiska föremål? Du kan rita, skriva, dekorera föremål och skulptera nya former ytor och figurer med nya Bosch Gluey limpenna. I färg. Du får ett lim som fäster bättre t.o.m. på ojämna ytor och kan välja ett 10-tal olika färger på limsträngen med din Bosch Gluey limstiftpenna. Förutom att du limmar och monterar allt som hittills på papper, kartong. textilier, trä, sten, glas, plast, läder och allt annat så fäster Bosch Gluey sekundsnabbt utan bekymmer med att hålla allt på plats i väntan på att limmet skall torka. I ett start-kit får du tillgång till fem olika färglimstift och fem olika glitterlimstift och 7 transparenta limstift med överlägsen vidhäftning. 

Dekorera i valfri färg inom 60 sekunder!

Bosch Gluey limstiftpenna har blivit scrapbooking-artisters, kortmakares, modellbyggares och designers favoritverktyg över hela världen tack vare att den är så lätt att använda. Klicka på startknappen, välj färg på limstiftet som du placerar i facket och du är klar att starta inom mindre än en minut. En LED-ring blinkar under uppvärmningen och när det lyser grönt permanent är det dags att jobba. Du styr limstiftet med en slider över facket. Två uppladdningsbara batterier värmer upp till ett 60-tal limstift. Den gröna Led-ringen markera när det är dags att ladda om. Lika lätt och bekvämt som när du byter bläckpatron i en reservoarpenna. 

Välj en Bosch Gluey limpenna i din smak.

Välj bland 5 olika färger: Grön (Evergreen), Ljusblå (Lagoon blue), Rosa (Cupcake pink) eller Vit (Marshmallow ) och Grå (Smoky grey). Oavsett vilken färg du väljer så kommer din nya färglimpenna att bli ett nytt stimulerande verktyg i ditt kreativa skapande.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.